Elindult a weboldal - Segíteni szeretnénk!

2013.04.12 13:27

ZOLA s.r.o.

A ZOLA s.r.o. egy telemarketinges vállalkozás, mely otthoni és irodai telefonosokra épül. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy minőségi termékeket elérhető áron juttassunk el elsősorban az idősebb, mozgásában már korlátozott korosztálynak. Képzett operátoraink intelligens kapcsolatteremtéssel ajánlják megoldásainkat az érdeklődőknek; megrendelés esetén szállítóink pedig házhoz viszik a rendelést.

Szeretnénk komfortosabbá tenni vásárlóinknak az életét, amit nem csak termékeinkkel, de a kiszolgálás módjával és minőségével is biztosítunk. Cégünk folyamatosan fejlődik, nálunk mindig van helye talpraesett, szorgalmas munkaerőnek.

Fennállásunk óta, több ezer háztartásba juttatunk el nagyrészt ingyenesen termékeinket, melyet megelégedve használnak vásárlóink. Termékeink minőségét tükrözi, hogy egyre több vásárló tér vissza hozzánk, mindig keresve újabb termékeinket.

Kérjük nézze át termékeinket, és amennyiben valamelyik termékünk felkelti érdeklődését, további információkat kaphat róla a +36-30-376-67-41-es vagy a Szlovákia: +421-0915-577-080-as telefonszámon.